Reserveer gratis  085 - 0161611
Verhuizen en opslag

Verhuizen en opslag

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u tijdelijk opslag tijdens uw verhuizing nodig? Heeft u bijvoorbeeld uw huidige woning verkocht of opgezegd, maar kunt u nog niet in uw nieuwe woning terecht en weet u niet waar u uw spullen tijdelijk moet laten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij 1Box kunt u uw waardevolle spullen en inboedel goed beschermd en veilig opslaan, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Verhuizen neemt immers al genoeg stress met zich mee. Alles dient op tijd en het liefst zo efficiënt mogelijk ingepakt te worden zonder dat er iets kapot gaat of beschadigd wordt. 1Box staat voor gemak en ontzorgt u graag in deze hectische tijd.

Verhuisdozen en andere inpakmaterialen
Wij bieden daarom naast opslagruimte een ruim assortiment aan inpakmaterialen die u via onze webshop kunt bestellen. Voorkom beschadiging tijdens het verhuizen met onze professionele verhuisdozen en andere beschermende inpakmaterialen. Zorg ervoor dat u de benodigde inpakmaterialen in huis hebt voor u begint met het inpakken van uw spullen. Zo hebben wij verhuisdozen in diverse formaten, tape, noppenfolie voor het beschermen van breekbare spullen, beschermhoezen en matrashoezen om uw meubels en matrassen schoon te houden tijdens het verhuizen. Bestel uw verhuisdozen en benodigde inpakmaterialen direct online of haal ze op in een vestiging!

De voordelen van opslag tijdens verhuizen bij 1Box:

 • Opslagruimte van 1m² tot en met 32m²
 • Schone, droge en vochtregulerende opslagruimte
 • Optimale veiligheid middels beveiligde locatie, pand én elke afzonderlijke unit middels camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering
 • All inclusive prijs, dus géén onverwachte kosten voor inschrijving, slot of administratieve kosten
 • 7 dagen per week als enige toegang tot uw opslagruimte, zelfs voor de Thuisbox
 • Overdekt laden en lossen
 • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
 • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
 • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
 • 1 contactpersoon
 • 1 vaste borg voor alle opslagunits
 • 1 week opzegtermijn!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij verhuizen en opslag? Wij informeren en adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 0161611 Bekijk de mogelijkheden
Huur direct
goedkope opslagruimte.
Altijd en overal
Reserveer gratis

Uitstekend beveiligd

Onze opslag is uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op uw gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut heeft u uw opslagruimte geregeld, zowel voor op locatie als een Thuisbox aan huis. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Scherpe tarieven

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg prijs van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaald u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!