Reserveer gratis  085 - 0161611
Self storage

Self storage

Bent u op zoek naar self storage? Dan bent u bij 1Box aan het juiste adres! Self storage staat voor self-service opslag, waarbij u een opslagruimte huurt voor allerlei goederen die u zelf op slaat. Self storage biedt zowel uitkomst voor particulieren als zakelijke gebruikers. Voor particulieren is self storage huren bijvoorbeeld handig voor tijdelijke inboedelopslag wegens verhuizen of de opslag van uw motor. Voor zakelijke gebruikers biedt selfstorage huren o.a. uitkomst bij ruimtegebrek voor bedrijfsvoorraden en archief.

Self storage 1Box
Het voordeel van selfstorage bij 1Box is dat zowel particulieren als bedrijven niet vastzitten aan lange opzegtermijnen van een pand. Bij 1Box regelt u binnen 1 minuut uw opslagruimte, heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg en kunt u wanneer u uw selfstorage niet meer nodig heeft binnen 1 week opzeggen! Hiermee onderscheiden we ons ten opzichte van andere aanbieders in de markt.
1Box biedt diverse soorten en formaten self storage units, zodat er altijd een unit is die bij u past. Al onze opslagruimtes zijn schoon, droog en optimaal beveiligd. Dit komt doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Middels uw persoonlijke toegangscode en beveiligingssleutel heeft u 7 dagen per week toegang tot uw self storage en kan niemand anders bij uw spullen, ook 1Box niet. Bereken de ruimte die u nodig heeft en reserveer in 1 minuut uw opslag!

De voordelen van selfstorage bij 1Box:

 • Opslagruimte van 1m² tot en met 32m²
 • Schone, droge en vochtregulerende opslagruimte
 • Optimale veiligheid middels beveiligde locatie, pand én elke afzonderlijke unit middels camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering
 • All inclusive prijs, dus géén onverwachte kosten voor inschrijving, slot of administratieve kosten
 • 7 dagen per week als enige toegang tot uw opslagruimte, zelfs voor de Thuisbox
 • Overdekt laden en lossen
 • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
 • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
 • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
 • 1 contactpersoon
 • 1 vaste borg voor alle opslagunits
 • 1 week opzegtermijn!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij self storage? Wij adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 0161611 Bekijk de mogelijkheden
Huur direct
goedkope opslagruimte.
Altijd en overal
Reserveer gratis

Uitstekend beveiligd

Onze opslag is uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op uw gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut heeft u uw opslagruimte geregeld, zowel voor op locatie als een Thuisbox aan huis. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Scherpe tarieven

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg prijs van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaald u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!