Onze klanten hebben passies en hobby’s. En de spullen die ze nodig hebben voor de activiteiten die hun leven betekenis geven slaan ze bij ons op… en zo helpen we onze klanten een beetje te ontspannen.

Vrijetijdsbesteding

Sommige passies nemen veel ruimte in beslag: muziekinstrumenten, audioapparatuur, elektronica, verzamelingen, boeken, wat het ook mag zijn. 1BOX Self Storage is er om je de ruimte te bieden om je passie na te streven, zonder dat  je ruimte in je huis hoeft op te offeren.

 

Sport

Sla die seizoensgebonden of oude sportuitrusting gerust bij ons op. Ski’s en snowboards, allerlei soorten sportballen, trainings- en speeltoestellen of dozen met uniformen. We zouden je graag helpen je rivalen te verslaan zonder dat je ruimte thuis of in de auto hoeft op te offeren.

 

Buitenlandse reizen/bagage-opslag

Als je niet vaak reist, kun je bagage bij ons opslaan terwijl je thuis bent en zo kastruimte besparen. Of, als je juist op reis bent en geen plaats hebt om de bezittingen die je hier hebt verzameld op te slaan, kun je ze bij ons veilig opslaan tot je terugkomt om ze te halen of te verzenden.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.