fbpx
Verhuizen en opslag

Verhuizen en opslag

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u tijdelijk opslag tijdens uw verhuizing nodig? Heeft u bijvoorbeeld uw huidige woning verkocht of opgezegd, maar kunt u nog niet in uw nieuwe woning terecht en weet u niet waar u uw spullen tijdelijk moet laten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij 1Box kunt u uw waardevolle spullen en inboedel goed beschermd en veilig opslaan, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Verhuizen neemt immers al genoeg stress met zich mee. Alles dient op tijd en het liefst zo efficiënt mogelijk ingepakt te worden zonder dat er iets kapot gaat of beschadigd wordt. 1Box staat voor gemak en ontzorgt u graag in deze hectische tijd.

Verhuisdozen en andere inpakmaterialen
Wij bieden daarom naast opslagruimte een ruim assortiment aan inpakmaterialen die u via onze webshop kunt bestellen. Voorkom beschadiging tijdens het verhuizen met onze professionele verhuisdozen en andere beschermende inpakmaterialen. Zorg ervoor dat u de benodigde inpakmaterialen in huis hebt voor u begint met het inpakken van uw spullen. Zo hebben wij verhuisdozen in diverse formaten, tape, noppenfolie voor het beschermen van breekbare spullen, beschermhoezen en matrashoezen om uw meubels en matrassen schoon te houden tijdens het verhuizen. Bestel uw verhuisdozen en benodigde inpakmaterialen direct online of haal ze op in een vestiging!

De voordelen van opslag tijdens verhuizen bij 1Box:

  • Overdekt laden en lossen
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
  • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
  • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
  • 1 contactpersoon
  • 1 vaste borg voor alle opslagunits
  • 1 week opzegtermijn!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij verhuizen en opslag? Wij informeren en adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!