Verbouwen en opslag

Verbouwen en opslag

Gaat u binnenkort uw huis verbouwen of opknappen en staan hierbij uw spullen in de weg? Heeft u extra ruimte nodig en wilt u voorkomen dat uw inboedel vies en beschadigd raakt tijdens de verbouwing? Huur dan een tijdelijke opslagruimte bij 1Box! Bij 1Box kunt u uw inboedel goed beschermd en veilig opslaan, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Een verbouwing neemt immers vaak al genoeg stress met zich mee. Tijdelijk in een woning leven dat overhoop ligt is nu eenmaal niet zo prettig. Of u nu bezig bent met verven, de keuken of een nieuwe badkamer, tijdelijk primitief koken of bij de buren douchen is niet ideaal.
1Box staat voor laagdrempeligheid en gemak en ontzorgt u graag in deze hectische tijd. Daarom houden wij het graag simpel en regelt u binnen 1 minuut uw opslagruimte, heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg en kunt u binnen 1 week opzeggen!

Beschermende inpakmaterialen
Om uw meubels te beschermen tijdens het verbouwen, vervoeren of verven van uw woning bieden wij diverse inpakmaterialen die u via onze webshop kunt bestellen. Zorg ervoor dat u de benodigde inpakmaterialen in huis hebt voordat u begint met verbouwen of opknappen. Zo hebben wij beschermhoezen die uw meubels beschermen en matrashoezen die uw en matrassen schoon houden. Bestel uw benodigde inpakmaterialen direct online of haal ze op in een vestiging!

De voordelen van opslag tijdens verbouwen bij 1Box:

  • Overdekt laden en lossen
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
  • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
  • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
  • 1 contactpersoon
  • 1 vaste borg voor alle opslagunits
  • 1 week opzegtermijn!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij opslag tijdens het verbouwen? Wij informeren en adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!