Student zijn betekent dat je vaak onderweg bent. Heen en weer naar huis, een studentenkamer, een nieuwe flat. Maar je spullen hoeven de universiteitsstad niet echt te verlaten als er een 1BOX Self Storage in de buurt is. Sla ze bij ons op voor de zomer, wintervakantie of een kwartaal/semester en haal ze op als je weer terug bent. Hier volgen een aantal redenen waarom studenten opslagruimte in de buurt van hun campus huren.

 

Veranderen van studentenverblijf/zomervakantie

Als student moet je vaak aan het eind van elk studiejaar van kamer wisselen. Naar huis gaan met beddengoed, kleding, meubels en accessoires is niet altijd de makkelijkste oplossing, vooral als dat betekent dat familie een plekje moet vinden om het in de tussentijd op te slaan.

 

Meer ruimte

Wat ruimte vrijmaken in een flat of studentenkamer kan een groot verschil maken.

 

In het buitenland studeren

Veel studenten besluiten om een semester in het buitenland te studeren en hun spullen op te slaan. Bespaar op huurkosten en sla ze in plaats daarvan in een eigen opslagruimte op!

 

Na het afstuderen

Afstuderen is een enorme prestatie – gefeliciteerd! Laat ons je nu helpen met het verkennen van alle nieuwe mogelijkheden als je nog niet helemaal zeker weet wat er nu gebeuren gaat. Sla studiespullen bij ons op terwijl je de volgende stap plant. Als je er klaar voor bent en weet waar je heen gaat, kom je ze weer ophalen en kun je op weg naar het volgende avontuur.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.