Seizoenen zorgen voor verandering. Activiteiten, evenementen, vakanties of uitstapjes. De dingen die je nodig hebt om het meeste uit elk seizoen te halen maken niet altijd het beste gebruik van de ruimte thuis of in de garage. Sla ze bij ons op in 1BOX Self Storage en haal ze op wanneer je ze weer nodig hebt.

 

Seizoensgebonden meubilair

Sla terrasmeubels, de BBQ of een extra fiets bij ons op wanneer je deze niet nodig hebt, zodat je beter gebruik maakt van de ruimte thuis. Het beschermt ze tevens tegen langdurige blootstelling aan de elementen, waardoor je geld bespaart op onnodige slijtage. Zelfopslag is een goedkoper alternatief voor het gebruik van de ruimte thuis. Sla je spullen dus bij ons op en haal ze op wanneer je ze weer nodig hebt.

 

Seizoensgebonden versiering

Feestdagen en tradities vormen een belangrijk deel van ons leven. Pasen, Halloween en Kerstmis zijn slechts een paar voorbeelden van feestdagen waarvoor we versieringen hebben die ruimte in kasten, garages of zolders innemen. En ze worden vaak maar eenmaal per jaar gebruikt. Toch hebben ze te veel sentimentele waarde om weg te gooien of is het een verspilling om ze elk jaar weer opnieuw te kopen. Sla ze bij ons op en haal ze op als je ze weer nodig hebt.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.