Opslag studenten

Opslag studenten

Ben je student en op zoek naar opslag? Bijvoorbeeld omdat je studentenkamer te klein is voor spullen die veel ruimte in beslag nemen, zoals een snowboard en mountainbike? Of heb je je studentenkamer opgezegd en weet je niet waar je je spullen tijdelijk moet laten? Misschien ga je in het buitenland studeren en heb je voor langere periode een opslagruimte nodig? Dan ben je bij 1Box aan het juiste adres!

Opslag studenten
Bij 1Box kun je verschillende formaten en soorten opslagruimtes huren voor studenten tegen een studentvriendelijke prijs. Al onze opslagboxen zijn schoon, droog en uitstekend beveiligd. Zo hebben we een ruim assortiment aan kleine opslagboxen, zodat je niet meer hoeft te betalen dan je aan ruimte nodig hebt. En met onze voordelige all inclusive prijs kom je niet voor verrassingen te staan als bijkomende inschrijfkosten en verzekeringskosten. Bij 1Box regel je binnen 1 minuut jouw opslagruimte, heb je 1 contactpersoon, 1 vaste borg en kun je je opslagruimte binnen 1 week opzeggen! Wel zo handig en scheelt in de kosten. En mocht je in het buitenland gaan studeren en voor langere tijd een opslagplaats nodig hebben dan kun je de inboedel van je studentenkamer extra goedkoop opslaan. Bereken meteen de ruimte die je nodig hebt en reserveer je opslagruimte!

De voordelen van particuliere opslag bij 1Box:

  • Overdekt laden en lossen
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
  • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
  • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
  • 1 contactpersoon
  • 1 vaste borg voor alle opslagunits
  • 1 week opzegtermijn!

Heb je vragen over studenten opslag huren bij 1Box? Wij informeren en adviseren je graag!

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!