Veel mensen gebruiken hun scooter of motor in de wintermaanden niet. Wel nemen deze voertuigen veel ruimte in een schuur of garage in. De oplossing? Dat is een scooter- en motorstalling huren bij 1BOX. Zo kun je de ruimte voor andere dingen gebruiken en staat je motor of scooter veilig en droog opgeborgen.

 

Voordelen scooter- en motoropslag

Wanneer je kiest voor externe opslag voor het stallen van jouw scooter of motor brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Je kiest zelf de ruimte die je nodig hebt. Zo past een crossmotor vaak al in een opslagruimte van 7m3, maar een grote Harley-Davidson heeft al gauw 15 m3
  • Een scooter- en motoropslag huren is flexibel: of het nu 1 maand is, alleen de winter of het hele jaar door.
  • Jouw voertuig(en) staan compleet beveiligd in de opslag: met non-stop camerabeveiliging en een persoonlijke toegangscode.
  • Dagelijks toegang, 365 dagen per jaar van 06:00 tot 23:00.

 

Scooter of motor stallen bij 1BOX in Goes of Rijswijk

Wil je een scooter- of motorstalling huren, voor het veilig stallen van jouw voertuig? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres.
Wij bieden momenteel de mogelijkheid aan om jouw motor of scooter te stallen in Goes en Rijswijk.

 

Heb je vragen over motor of scooter opslag?
Neem dan contact op met onze store manager in Goes of Rijswijk om jouw motor of scooter te stallen.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.