Ga je verhuizen, verbouwen of misschien zelfs wel emigreren? Dan is het belangrijk om na te denken wat je met je meubels gaat doen in de tussentijd. Met een externe opslagruimte zorg je dat meubels droog, schoon en veilig blijven. Flexibiliteit staat voorop bij onze meubelopslag: je kiest zelf de ruimte die je nodig hebt, en huurt een ruimte zo lang jij het nodig hebt.

 

Voordelen opslag meubels

Wanneer je kiest voor externe opslag voor meubels brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Met tijdelijke meubelopslag (minimale huurperiode 1 maand) staan je meubels nooit in de weg tijdens een verbouwing of verhuizing.
  • Ga je emigreren of een langdurige reis maken? Je kan een opslagruimte ook voor een langdurige periode huren.
  • Je kiest zelf de benodigde ruimte die je nodig hebt: of dit nu een opslagruimte is voor een paar verhuisdozen, of een grote opslag voor jouw complete inboedel.
  • Al jouw meubilair staat veilig, vochtvrij en verwarmd in de opslag.
  • Heb je in de tussentijd toch al een deel van jouw meubilair nodig? Geen probleem, je hebt 7 dagen in de week toegang tot jouw opslagruimte (van 06:00 tot 23:00 uur).

 

Meubels opslaan bij 1BOX

Wil je een (tijdelijke) meubelopslag huren, voor het veilig en efficiënt bewaren van jouw meubels? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over onze opslagruimtes? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.