Heb jij te veel spullen door een verhuizing, opruiming of verzameling? En kun je deze niet kwijt? Denk dan eens aan een garagebox. Bij 1BOX huur je gemakkelijk een garagebox in Sittard. Deze is geschikt voor particulier en zakelijk gebruik, en is beschikbaar in diverse formaten. Zo is er altijd een box die aan jouw wensen voldoet.

Kies voor een garagebox in Sittard

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Voordelen van een garagebox bij 1BOX

Al veel mensen kozen ervoor om een garagebox te huren in Sittard, en dat is niet zonder reden. Bij 1BOX profiteer je namelijk van:

  • Diverse garageboxen voor o.a. meubels, autobanden en seizoensspullen.
  • Garageboxen van verschillende formaten.
  • Mogelijkheden voor zakelijk en particulier gebruik.
  • 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Overdekte parkeerplaatsen voor laden en lossen.
  • Zeer ruime openingstijden (standaard van 06:00 tot 23:00, daarbuiten op afspraak).
  • Schone en moderne garageboxen.

Natuurlijk wil je jouw spullen niet alleen veilig, maar ook netjes opslaan. Daarom bieden we verpakkingsmateriaal aan zoals verhuisdozen en noppenfolie. Passen niet alle spullen in jouw auto? Geen zorgen. Bij 1BOX leen je eenmalig gratis een aanhanger als je een garagebox huurt. Bij interesse mag je gerust contact opnemen met 1BOX Sittard (geheel vrijblijvend).

Waarom een garagebox huren in Sittard?

Ga je spullen opslaan, dan is het fijn als je er snel bij kunt. Daarom ligt ons garagepark op een goed bereikbare locatie in Sittard-Noord. Dat is slechts 5 minuten rijden vanaf het centrum. Zoek je naar een garagebox in Geleen? Overweeg dan de opslagruimtes van 1BOX, want die liggen op ongeveer 8 km van Geleen. Ook als je in Landgraaf, Munstergeleen of Rosengarten woont, zijn onze garageboxen ideaal!

Garageboxen in de buurt

Wil je graag een garagebox huren maar is Sittard net te ver weg? Geen zorgen, want bij 1BOX hebben we verschillende locaties in heel Nederland. Naast de garageboxen in Sittard, kun je bij ons ook terecht voor garageboxen in Heerlen, Roermond en Venlo. Er zijn dus genoeg opties wanneer je in Limburg woont.

 

Contactinformatie
Gasthuisgraaf 4
6136 KS Sittard
Nederland
Telefoon: 046-4581330
E-mail: sittard@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Sittard