Iedereen kent het wel, je inboedel wordt met de jaren steeds groter. Wil je je spullen nog niet weggooien maar heb je er thuis geen plaats meer voor? Dan biedt een garagebox wellicht een uitkomst. Bij 1BOX kun je eenvoudig een garagebox huren in Rijswijk of Den Haag. We hebben verschillende formaten garageboxen waardoor er altijd een formaat passend is bij jouw wensen.

Kies voor een garagebox in Rijswijk

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Een garagebox bij 1BOX: de voordelen

Lijkt het je wel interessant om een garagebox te huren in Den Haag of Rijswijk? Bekijk dan eens de vele voordelen van 1BOX:

  • Garageboxen voor verschillende doeleinden: van autobanden tot verzamelingen.
  • Verschillende formaten passend bij jouw wensen.
  • Zakelijk- en particulier gebruik mogelijk.
  • 24/7 videobewaking en monitoring voor extra veiligheid.
  • Overdekte parkeerplaatsen voor laden en lossen.
  • Altijd toegankelijk: van 06:00 tot 23:00 en daarbuiten op afspraak mogelijk.
  • Moderne en schone garageboxen.

Bovenstaande voordelen is niet het enige. Bij 1BOX snappen we namelijk de behoeften van iemand die spullen wilt gaan opslaan. Daarom kun je bij ons verpakkingsmateriaal gebruiken om waardevolle spullen te voorraden. Ook kun je eenmalig een aanhanger lenen om de garagebox te vullen of leeg te halen. Wil je gebruik maken van deze service? Neem dan even contact op met ons garagepark in Rijswijk.

Waarom een garagebox huren in Rijswijk?

De locatie is erg belangrijk wanneer je hebt besloten om een garagebox te huren. Onze garageboxen in Rijswijk zijn op slechts enkele kilometers van Den Haag vandaan. Wanneer je zoekt naar een garagebox in Den Haag kun je dus bij ons terecht. Het garagepark in Rijswijk ligt naast de snelweg waardoor de bereikbaarheid erg goed is. Ook vanuit Leiden, Zoetermeer en Delft kun je onze garageboxen dus eenvoudig bereiken.

Garageboxen in de buurt

Is een garagebox in Rijswijk toch iets te ver weg? Kijk dan eens bij onze andere locaties. 1BOX heeft garageboxen door heel Nederland. Naast een garagebox in Den Haag kun je bijvoorbeeld ook terecht in Hellevoetsluis, Breda, Bergen op Zoom of Goes. Een garagebox huren doe je natuurlijk bij 1BOX!

 

Contactinformatie
Steenplaetsstraat 2C
2288 AA Rijswijk
Nederland
Telefoon: 070-3907350
E-mail: rijswijk@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Rijswijk