Wil je graag tijdelijk wat spullen opslaan? Omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen en je meubels veilig wilt stallen? Of omdat je gewoon te veel spullen hebt? Dan biedt een garagebox wellicht een uitkomst. Bij 1BOX kun je eenvoudig een garagebox huren in Nijmegen en omstreken. We bieden garageboxen in verschillende formaten. Op deze manier is er altijd een garagebox passend bij jouw wensen.

Kies voor een garagebox in Nijmegen-Wijchen

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Voordelen van een garagebox bij 1BOX

Wanneer je een garagebox huurt in Nijmegen dan profiteer je van de vele voordelen van 1BOX:

  • Garageboxen voor allerlei doeleinden: stal bijvoorbeeld je motor in een garagebox in Nijmegen.
  • Keuze uit verschillende formaten garageboxen.
  • Geschikt voor zakelijk en particulier gebruik.
  • Veilige garageboxen: 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Overdekte parkeerplaatsen voor laden en lossen.
  • Altijd toegankelijk: standaard van 06:00 tot 23:00, daarbuiten mogelijk op afspraak.
  • Schone en moderne garageboxen.

Bij 1BOX kun je niet alleen terecht voor een veilige garagebox, maar ook voor de beste service. Wanneer je een garagebox huurt in Nijmegen kun je eenmalig gratis gebruik maken van een aanhanger. Heel handig wanneer je de garagebox gaat inruimen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor verpakkingsmateriaal om waardevolle spullen te voorraden. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met garagepark Nijmegen-Wijchen.

Waarom een garagebox huren in Nijmegen-Wijchen?

Naast de vele voordelen van een garagebox bij 1BOX is Nijmegen-Wijchen ook nog eens een toplocatie. Het garagepark ligt namelijk in Wijchen, naast Nijmegen. Wijchen ligt op slechts een paar minuten van Nijmegen vandaan. Wanneer je een garagebox wilt huren in Nijmegen, Oss of bijvoorbeeld Arnhem is het garagepark van Wijchen dus een goede optie. Daarnaast ligt het vlakbij de snelweg waardoor het park makkelijk te bereiken is. Een garagebox huren in Wijchen of Nijmegen doe je dus bij 1BOX!

Garageboxen in de buurt

Wil je graag een garagebox huren maar is Nijmegen net te ver weg? Dat is geen probleem! Bij 1BOX hebben we namelijk veel locaties door heel Nederland. Naast de garageboxen in Nijmegen, kun je bij ons ook terecht voor garageboxen in Den Bosch of Eindhoven.

 

Contactinformatie
Nieuweweg 279b
6603 BN Wijchen
Nederland
Telefoon: 024-6455333
E-mail: nijmegen@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Nijmegen-Wijchen