De afgelopen jaren steeds meer spullen verzameld en heb je nu ruimte tekort? Dan biedt een garagebox wellicht een uitkomst. Garageboxen van 1BOX worden steeds populairder en dat is niet voor niks. De prijzen zijn laag en in ruil hiervoor krijg je een keurige garagebox voor de spullen die je wilt opslaan. Bij 1BOX kun je eenvoudig een garagebox huren in Groningen en omstreken. We hebben een divers aanbod aan verschillende formaten garageboxen zodat er altijd een passende oplossing is.

Kies voor een garagebox in Groningen

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Voordelen van een garagebox bij 1BOX

Wil je graag een garagebox huren in Groningen? Bekijk dan snel de vele voordelen van de garageboxen van 1BOX:

  • Voor allerlei doeleinden een passende garagebox: van meubels tot seizoensspullen.
  • Verschillende formaten garageboxen mogelijk.
  • Zowel voor zakelijk als voor particulier gebruik.
  • Bij 1BOX staat veiligheid voorop: 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Parkeerplaatsen zijn overdekt voor het laden en lossen.
  • Ruime openingstijden: van 06:00 tot 23:00, daarbuiten is mogelijk op afspraak.
  • Moderne en schone garageboxen.

Naast de bovenstaande voordelen van 1BOX, geniet je ook nog eens van de beste service. Wij snappen de behoeften van onze klanten en daarom kun je eenmalig gratis gebruik maken van een aanhanger wanneer je een garagebox huurt in Groningen. Daarnaast is het mogelijk om verpakkingsmateriaal te gebruiken om waardevolle spullen te voorraden. Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons garagepark in Groningen.

Waarom een garagebox huren in Groningen?

Wanneer je opzoek bent naar een garagebox dan is de locatie erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet uren rijden voor jouw garagebox. Daarom hebben we onze garageboxen op eenvoudig te bereiken locatie gevestigd. Onze garagebox in Groningen ligt op slechts enkele minuten van Groningen Paddepoel en Groningen Vinkhuizen. Door de ligging aan de snelweg is het ook eenvoudig te bereiken vanuit Friesland of Drenthe. Dus ook wanneer je op zoek bent naar een garagebox in bijvoorbeeld Leeuwarden, Drachten of Assen kun je bij onze garageboxen in Groningen terecht.

Garageboxen in de buurt

Liggen onze garageboxen in Groningen toch iets te ver weg? Geen probleem! Bij 1BOX hebben we namelijk garageboxen door heel Nederland. Naast de garageboxen in Groningen kun je bijvoorbeeld terecht in Nijmegen, Den Bosch of Rijswijk. Een garagebox huren doe je het beste bij 1BOX!

 

Contactinformatie
De Hallen 6
9723 TW Groningen
Nederland
Telefoon: 050-8200482
E-mail: groningen@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Groningen