De laatste jaren iets teveel spullen verzameld? Of ga je verhuizen en wil je een aantal meubels veilig opslaan? Dan biedt een garagebox wellicht een uitkomst. Bij 1BOX kun je eenvoudig en voor een goede prijs een garagebox huren in Den Bosch. We hebben verschillende formaten in de aanbieding die voor zowel particulier als voor zakelijk gebruik geschikt zijn. Interesse in een garagebox in Den Bosch? Lees dan hier meer over de mogelijkheden.

Kies voor een garagebox in Den Bosch

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Een garagebox bij 1BOX: de voordelen

Wil jij graag een garagebox huren in Den Bosch of Vlijmen? Bekijk dan snel de vele voordelen van 1BOX:

  • Voor verschillende doeleinden geschikt: Van opslag tot hobbyruimte.
  • Verschillende formaten garageboxen.
  • Zakelijk- en particulier gebruik mogelijk.
  • Veiligheid: 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Overdekte parkeerplaatsen voor laden en lossen.
  • Ruime openingstijden: van 06:00 tot 23:00 en daarbuiten op afspraak mogelijk.
  • Schone garageboxen

Naast de eerder genoemde voordelen geniet je bij 1BOX ook van de beste service. Zo kun je gebruik maken van ons verpakkingsmateriaal om waardevolle spullen goed te voorraden. Daarnaast kun je bij onze vestigingen eenmalig gebruik maken van een aanhanger. Ideaal wanneer je jouw garagebox moet inladen. Wil je gebruik maken van deze extra service? Neem dan even contact op met ons garagepark in Den Bosch.

Waarom een garagebox huren in Den Bosch?

Wil je graag een moderne, veilige garagebox die goed bereikbaar is? Dan moet je een garagebox huren in Den Bosch. Op slechts een paar minuten van het centrum van Den Bosch, liggen onze garageboxen vlakbij de snelweg op de Maaspoort. Hierdoor zijn de garageboxen altijd makkelijk te bereiken. Ook wanneer je op zoek bent naar een garagebox in Vlijmen, Rosmalen of Vught is ons garagepark dus een goede optie.

Garageboxen in de buurt

Is een garagebox in Den Bosch toch iets te ver weg? Dat is geen probleem. We hebben namelijk vele 1BOX locaties door heel Nederland. Naast onze garageboxen in Den Bosch kun je bijvoorbeeld ook terecht in Boxtel, Nijmegen, Eindhoven of Tilburg. Een garagebox huren doe je natuurlijk bij 1BOX

 

Contactinformatie
Larenweg 50a
5234 KA Den Bosch
Nederland
Telefoon: 073-6430073
E-mail: denbosch@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Den Bosch