De afgelopen jaren net iets teveel spullen verzameld en tijdelijk wat extra ruimte nodig? Dan biedt een garagebox een uitkomst. Bij 1BOX kun je eenvoudig een moderne garagebox huren in Breda. Hierbij kun je kiezen uit diverse formaten waardoor er altijd een passende garagebox voor jou is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van 1BOX.

Kies voor een garagebox in Breda

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Voordelen van een garagebox bij 1BOX

Kies je ervoor om een garagebox te huren in Breda dan geniet je van de vele voordelen van 1BOX:

  • Garageboxen voor alle doeleinden geschikt: van meubels tot autobanden en seizoensspullen.
  • Keuze tussen verschillende formaten.
  • Bij 1BOX kun je terecht voor zowel zakelijk als particulier gebruik.
  • Veiligheid voorop: 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Overdekte parkeerplaatsen voor laden en lossen.
  • Ruime openingstijden: standaard van 06:00 tot 23:00, daarbuiten mogelijk op afspraak.
  • Schoon en modern.

Bij 1BOX helpen we je graag om je spullen veilig op te slaan. Naast een veilige opslag geniet je bij ons ook van de beste service. Zo kun je gebruik maken van ons verpakkingsmateriaal om je waardevolle spullen veilig te voorraden. Een aanhanger nodig? Ook dat is mogelijk. Je kan eenmalig gratis gebruik maken van onze aanhangers wanneer je een van onze garageboxen huurt. Heb je interesse? Neem dan even contact op met ons garagepark in Breda.

Waarom een garagebox huren in Breda?

Naast de genoemde voordelen, liggen de garageboxen in Breda ook op een toplocatie. Het garagepark ligt op slechts enkele minuten van Breda Centrum vandaan. Ook wanneer je in de omgeving van Breda woont is de ligging ideaal. Vanaf de snelweg zijn we namelijk eenvoudig te bereiken. Wil je graag een garagebox huren in Oosterhout, Etten-Leur of Gilze? Neem dan eens een kijkje bij ons garagepark in Breda.

Garageboxen in de buurt

Is Breda toch net te ver weg maar wil je wel graag een garagebox huren? Geen probleem! Bij 1BOX hebben we namelijk veel locatie door heel Nederland. Naast onze garageboxen in Breda, kun je bij ons ook terecht voor garageboxen in Den Bosch, Tilburg of Bergen op Zoom. Op zoek naar een moderne garagebox in de buurt? Kies dan voor de garageboxen van 1BOX!

 

Contactinformatie
Koele Mei 52
4816 JD Breda
Nederland
Telefoon: 076 – 20 431 80
E-mail: breda@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Breda