Soms heb je spullen die je door ruimtegebrek niet kwijt kunt. Hoe fijn is het dan om ze veilig op te slaan op een plek in de buurt? Bij 1BOX huur je gemakkelijk een garagebox in Bergen op Zoom. De boxen zijn beschikbaar in verschillende formaten en geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bovendien kun je bij je spullen wanneer jij dat wilt. Wel zo handig!

Kies voor een garagebox in Bergen op Zoom

Garagebox 1

1 – 4m²

Voor tuinspullen
Meer info

Garagebox 2

4 – 8m²

Voor auto's
Meer info

Voordelen van een garagebox bij 1BOX

De garageboxen van 1BOX zijn de beste keuze als je op zoek bent naar opslagruimte. Bij ons profiteer je namelijk van:

  • Garageboxen voor allerlei soorten opslag.
  • Verschillende afmetingen.
  • Mogelijkheden voor zakelijk en particulier gebruik.
  • Zeer goede beveiliging: 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Overdekt laden en lossen.
  • Handige openingstijden (standaard van 06:00 tot 23:00, daarbuiten op afspraak).
  • Schone, droge en moderne garageboxen.

Jouw spullen laat je met een gerust hart achter als je weet dat ze veilig én netjes opgeslagen zijn. Daarom kun je bij 1BOX ook terecht voor verpakkingsmateriaal. Denk aan verhuisdozen en noppenfolie. Passen niet alle spullen in je auto? Daar helpen we graag bij met een aanhanger die je eenmalig gratis mag lenen als je een garagebox huurt. Neem gerust contact op met 1BOX Bergen op Zoom als je interesse hebt.

Waarom een garagebox huren in Bergen op Zoom?

Een garagebox huren in Bergen op Zoom is ook een slimme keuze vanwege de goede bereikbaarheid. Ons garagepark ligt namelijk op een toplocatie in het noorden van Bergen op Zoom, vlak bij de snelweg. Je auto parkeer je gemakkelijk voor de deur zodat je snel bij je spullen kan. Woon je in de buurt van Bergen op Zoom, bijvoorbeeld in Roosendaal, Essen of Hoogerheide? Vanaf daar is het slechts een klein stukje rijden naar het garagepark van 1BOX.

Garageboxen in de buurt

Wil je graag een garagebox huren maar is Bergen op Zoom een stukje te ver rijden? Ook daar hebben we een oplossing voor. De opslagruimtes van 1BOX vind je namelijk op verschillende locaties in heel Nederland. Zo kun je ook terecht op onze garageparken in Goes of Breda. Genoeg mogelijkheden dus als je in Noord-Brabant woont.

 

Contactinformatie
Marconilaan-Noord 64
4614 HB Bergen op zoom
Nederland
Telefoon: 0164-203050
E-mail: bergenopzoom@1box.nl

Reserveer eenvoudig binnen 1 minuut jouw garagebox!
Bekijk opslagruimtes in Bergen op Zoom