Garagebox huren

Uw spullen uitstekend beveiligd
7 dagen per week toegankelijk
Overdekt laden en lossen
Flexibele voorwaarden
Deskundig advies

Heb je net iets teveel spullen? Een uit de hand gelopen hobby? Of kan je tijdelijk wel wat extra ruimte gebruiken? Dan is een garagebox huren bij 1BOX een goed idee. Zo zijn al je spullen veilig en efficiënt opgeborgen, voor een vaste prijs per maand.

Voordelen garagebox huren

Wanneer je kiest voor het huren van een garagebox brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Opslagruimtes voor alle doeleinden: van meubels tot motor en van autobanden tot seizoensspullen.
  • Je bepaalt zelf de grootte van de garagebox, of dit nu een kleine opslagbox is voor enkele dozen of jouw complete inboedel.
  • Zakelijke en particuliere opslag.
  • Veilige opslagruimte: 24/7 videobewaking en monitoring.
  • Overdekte parkeerplaatsen voor laden en lossen.
  • Altijd toegankelijk: standaard van 06:00 tot 23:00, langere openingstijden op afspraak.
  • Schone en moderne opslaglocaties.

 

Garage huren bij 1BOX

Wil je een garagebox huren, voor het veilig en efficiënt bewaren van spullen? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over een garage huren? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera's op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.

Hulp nodig?

Open

Kunnen we uw helpen?

Close