Twee keer per jaar is het weer zover: het verwisselen van zomerbanden naar winterbanden en andersom. Maar wat doe je met de banden in de tussentijd? Veel mensen bewaren banden in hun schuur of garage. Een groot nadeel: vier autobanden nemen relatief veel plek in, terwijl je ze het hele jaar door verder niet nodig hebt. Kies voor een slimme oplossing, door een bandenopslag te huren.

 

Voordelen zomer- en winterbanden opslag huren

Wanneer je kiest voor externe bandenopslag brengt dit vele voordelen met zich mee:

  • Het allerbelangrijkste voordeel: je bespaart veel ruimte in je schuur, garage of huis. Zo liggen de autobanden nooit meer in de weg.
  • Bij een externe opslagruimte kies je zelf de benodigde ruimte die je nodig hebt. Voor autobanden voldoet een kleine opslagruimte.
  • Heb je de autobanden toch tussendoor nodig? Geen probleem, je hebt 7 dagen in de week toegang tot jouw opslagruimte (van 06:00 tot 23:00 uur).
  • Je betaald een vast bedrag per maand, zonder verrassingen. Ook kan je een opslagruimte huren voor bijvoorbeeld een seizoen, ideaal voor het opslaan van zomer- of winterbanden.
  • De banden liggen veilig in een overdekte opslag. Ze blijven dus in perfecte staat!

 

Opslag zomer- en winterbanden bij 1BOX

Wil je een bandenopslag huren, voor het veilig en efficiënt bewaren van winter- en zomerbanden? Dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over bandenopslag? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar met advies.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.