Het leven loopt soepeler als dingen op hun plek liggen. Als je wat extra ruimte nodig hebt om een paar dingen op te slaan of meer ruimte thuis wilt vrijmaken zonder iets weg te gooien, is 1BOX Self Storage een handige oplossing.

 

Declutteren

De beste manier om ruimte thuis of in de garage te maximaliseren is om de omgeving rommel-vrij te houden.  Sla spullen die je graag wilt houden, maar op dit moment niet nodig hebt, op in een opslagruimte. Dit kunnen kledingstukken, meubels, spullen met sentimentele waarde, boeken, enz. zijn. Sla ze bij ons op en haal het meeste uit de ruimte die je hebt.

 

Thuiskantoor

Thuiswerken is een snel groeiende trend, maar veel woningen hebben geen eigen kantoor of werkruimte. Laat staan ruimte om audio- en videoconferenties te houden. Door spullen in een opslagunit op te slaan, kun je ruimte vrijmaken om comfortabel thuis te werken zonder ze weg te doen.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.