Garagebox huren

Garagebox huren

Wilt u een garagebox huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij 1Box kunt u schone garageboxen huren in diverse formaten, zodat er altijd een garagebox te huur is die voldoet aan uw wensen. Alle garageboxen in ons pand zijn optimaal beveiligd en 7 dagen per week toegankelijk met uw eigen toegangscode en beveiligingsslot. Dit is het grootste voordeel ten opzichte van een garage huren in een woonwijk. Een garage in de straat is niet beveiligd, waardoor de kans op diefstal groter is. Bij 1Box zijn alle garageboxen optimaal beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle garageboxen afzonderlijk beveiligd zijn. Uw kostbare auto, motor of andere waardevolle spullen zijn dus in goede handen. Daarnaast zijn onze garageboxen schoon, droog en wordt de vochtigheid gereguleerd, waardoor het ook uitermate geschikt is om goederen als matrassen en kleding in op te slaan.

Garagebox huren
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een garagebox. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag op maat voor de beste oplossing die bij u past. U bepaald zelf hoeveel ruimte u wilt huren en voor hoe lang. Neem contact op via 085-0161611 of per e-mail via info@1box.nl. Bij 1Box heeft u 1 contactpersoon, wel zo handig. Kom langs bij één van onze vestigingen voor een rondleiding door ons pand en bekijk de mogelijkheden ter plaatse!

De voordelen van garagebox huren bij 1Box:

  • Overdekt laden en lossen
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
  • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
  • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
  • 1 contactpersoon
  • 1 vaste borg voor alle opslagunits
  • 1 week opzegtermijn!

Wilt u meer weten over een garagebox huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!