Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Eenvoudig binnen 1 minuut uw opslagruimte huren

Wilt u opslagruimte huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om particuliere opslag voor uw motor, inboedel wegens een verhuizing, verbouwing, etc. of zakelijke opslag als uw bedrijfsvoorraad en archiefopslag, bij 1Box zijn alle opslagruimtes te huur. Wij bieden verschillende soorten en formaten opslagruimtes. Zo is er altijd een opslagruimte te huur die perfect bij u past. Bij ons kunt u schone, droge en optimaal beveiligde opslagruimtes huren die enkel toegankelijk zijn middels uw persoonlijke toegangscode en beveiligingssleutel, 7 dagen per week. En met onze voordelige all inclusive prijs komt u niet voor verrassingen te staan.

Opslagruimte huren
1Box staat voor gemak en laagdrempeligheid. Bij 1Box regelt u binnen 1 minuut uw opslagruimte, heeft u 1 contactpersoon, 1 vaste borg en kunt u wanneer u uw opslagruimte niet meer nodig heeft binnen 1 dag opzeggen! Met ruim 16 jaar ervaring en vakkundige kennis in selfstorage informeren en adviseren wij u graag op maat voor de beste oplossing. U bepaald zelf hoeveel ruimte u wilt huren en voor hoe lang. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een goedkope opslagruimte. Wij staan u te woord per telefoon op 085-0161611 of per e-mail via info@1box.nl en laten u graag ter plekke op één van onze vestigingen de mogelijkheden zien via een rondleiding door ons pand. Bereken meteen de ruimte die u nodig heeft en reserveer uw opslagbox!

De voordelen van opslagruimte huren bij 1Box:

  • Overdekt laden en lossen
  • Vakkundig advies van ervaren medewerkers
  • Inpakmateriaal als verhuisdozen en noppenfolie ter plaatse verkrijgbaar
  • Gemakkelijk binnen 1 minuut geregeld
  • 1 contactpersoon
  • 1 vaste borg voor alle opslagunits
  • 1 dag opzegtermijn!

Bent u benieuwd wat wij bij opslagruimte huren voor u kunnen betekenen? Wij informeren en adviseren u graag!

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Onze opslag is uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op uw gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut heeft u uw opslagruimte geregeld, zowel voor op locatie als een Thuisbox aan huis. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Scherpe tarieven

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg prijs van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaald u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!