Wil je spullen eenvoudig verplaatsen? We helpen je graag bij 1BOX.
Wanneer je een opslagruimte huurt, mag je gratis (op de dag van aankomst en dag van vertrek) gebruik maken van onze aanhangers om je spullen te vervoeren.

 

Met een rijbewijs B mag je een aanhanger huren, mits voertuig en aanhanger leeg maximaal 750 kg wegen en vol niet meer dan 3500 kg.

 

Wil je een aanhanger huren?
Neem dan contact op met jouw 1BOX vestiging.

Veilig en beveiligd

Al onze locaties worden beveiligd door ultramoderne camera- en toegangssystemen met 24/7 videobewaking en -monitoring. De unit is beveiligd met een cilindervergrendelingssysteem waardoor alleen jij toegang hebt. Al onze faciliteiten hebben overdekte parkeerplaatsen voor het laden en lossen.

Altijd toegankelijk

Je hebt altijd toegang tot de unit wanneer dat nodig is. Standaard zijn de toegangstijden van 6:00 tot 23:00 uur, zeven dagen per week. Langere openingstijden kunnen worden geregeld door dit met een van onze managers te bespreken.

Schoon en droog

Schone, moderne, beveiligde en goed verlichte locaties met 24-uurs beveiligingscamera’s op een handige locatie.

Vakkundig advies

Onze managers op locatie zijn vakmensen en staan klaar om je te helpen met vragen over onze faciliteiten, units, afmetingen, goederen en best practices voor opslag.

De beste prijs

Een vaste maandelijkse vergoeding zonder gebruiks- of extra kosten zodat je voorspelbaar kunt budgetteren en een financiële prognose kunt maken. We garanderen je een betere prijs-kwaliteitverhouding dan onze concurrentie op welke locatie dan ook.