Alle aanbiedingen van 1Box voor u op een rijtje.

Aanbiedingen

Eerste maand huren voor slechts €1,-

Bent u op zoek naar goedkope opslagruimte? Als u een opslagruimte huurt, dan hoeft u de eerste maand maar €1,- huur te betalen. Dat is een lekkere binnenkomer, toch? U zit niet vast aan een minimale huurperiode. Onze ruimte adviseurs helpen u graag verder!

Gratis verhuiswagen

Wel zo handig als u een verhuiswagen ter grootte van uw box kunt meenemen om uw waardevolle spullen te verplaatsen. Voor de vestiging Rijswijk kunt u t/m 1 juli 2018 gebruikmaken van deze actie. Vraag naar de voorwaarden.

Laagste prijsgarantie

Ziet u ergens in één van de steden van onze vestigingen een goedkopere opslagruimte? Dan krijgt u als nieuwe klant dezelfde opslagruimte voor dezelfde prijs. Want te veel betalen, daar zitten we allemaal niet op te wachten!
De kosten voor een opslagruimte huren zijn afhankelijk van het formaat box dat u wilt huren. Vraag naar de voorwaarden.

Wekelijks opzegbaar

Geen lange opzegtermijnen en ook geen kleine lettertjes. Uw opslagruimte is bij 1Box wekelijks opzegbaar, u zit dus nergens aan vast! Geen langere, onhandige contracten, maar droge, schone en veilige opslagbox voor een scherpe prijs.

 

Eerste

Bel met 1box: 085 - 016 16 11

Uitstekend beveiligd

Opslag huren? Onze boxen zijn uitstekend beveiligd doordat zowel de locatie, het pand als alle opslagruimtes afzonderlijk beveiligd zijn. Niemand kan bij uw spullen, ook 1Box niet. Met onze camerabeveiliging, brandbeveiliging en alarmering zijn uw spullen optimaal beveiligd.

Schoon en droog

Uw spullen staan altijd schoon en droog in onze opslagruimtes. Al onze units zijn geconditioneerd. Door temperatuurregeling wordt de vochtigheid bewaakt. Hierdoor kunt u o.a. matrassen en kleding veilig opslaan zonder dat het weer erin komt of beschadigd wordt door schimmel.

Gericht op gemak

1Box is laagdrempelig en maakt het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Binnen 1 minuut huurt u al een opslagruimte. En met 1 contactpersoon hoeft u niet te schakelen met meerdere personen, wel zo handig!

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren een scherpe all inclusive prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als inschrijfgeld en andere kosten. Daarnaast hebben wij een vaste borg van €50,-. Middels een opzegtermijn van 1 week betaalt u niet langer dan nodig is voor uw opslag. Dat scheelt in de kosten!